Tekststørrelse: A A A

Du er her: Hjem > Aktiviteter > Dans > Dansetilbud > Artikkel

Dansetilbud

For barn, ungdom og voksne 

Dansesjangre

Hip Hop og Jazz (7-18) De to dansesjangrene vi tilbyr til barn og undom er Jazz og Hip Hop. Innenfor disse sjangrene dekker vi mange stiler og teknikker, noen ganger med overlapping, for å gi dybde og bredde til dansingen.

JazzTekk (9-18) Dette er en avansert danselinje for erfarne danseelever som ønsker å oppnå et høyere nivå i dans gjennom Kulturskolerådets fordypningsprogram. Kurset tilbyr ekstra trening i styrke, teknikk og koreografi.

Barnedans (4-7) Barnedans som gir en innføring i bevegelse og dans mens man utvilker lek, koordinasjon og musikalske evner. Foreldre må være tilstede og om nødvendig hjelpe til.

Jazzdans for Voksne (16+) JazzVoksne er et kurs i jazzdans for voksne nybegynnere. Kurset fokuserer på det grunnleggende innen dans, og introduserer en rekke forskjellige dansestiler gjennom koreografi.

Dans voksne (18+) Dans voksne er et kurs i selskapsdans innenfor ballroom-, latin-, og jazz/swingsjangrene.  Denne klassen er for de som vil bli stødige allsidige dansere som kan danse enhver dns, til enhver musikk, med enhver partner.

Stjerneklassen (8-16) Denne danseklassen er for barn med spesielle behov. Undervisningen er svært enkel og følger barnas humør. Barna får innføring i bevegelse og dans mens man utvilker lek, koordinasjon og musikalske evner. Foreldre må være tilstede og om nødvendig hjelpe til.

Dansfit (16+) Dansfit en dansefitness-klasse for voksne (ikke aerobics) egnet for nybegynnere - består av oppvarming med dans og yoga, der man jobber med fleksibilitet og naturlig kroppsinnretting, og 'drills' med afro-latino/jazz/bollywood for aerob trening.

Bruk navigasjonsmenyen til venstre for å finne ut mer om de forskjellige dansestilene.

Kontakt oss!