Tekststørrelse: A A A

Du er her: Hjem > Aktiviteter > Dans > Dansetilbud

Dansetilbud

Dansfit for voksne

2014-08-07

Torsdager 19.00

Denne klassen er for de som vil danse som trening og moro. Klassen inkluderer dans-aerobics, full uttøying og koreografi. Et bredt spekter av stiler blir dkket, som jazz, Cabaret, Latin, moderne, Hip Hop osv. Ingen venteliste for øyeblikket.

Kontakt kulturskolen om du har spørsmål.

Barnedansgruppen

Tilbud

Dansetilbud for barn med spesielle behov

2012-09-03

Dansetilbud

2010-12-14

For barn, ungdom og voksne 

Dansesjangre

Hip Hop og Jazz (7-18) De to dansesjangrene vi tilbyr til barn og undom er Jazz og Hip Hop. Innenfor disse sjangrene dekker vi mange stiler og teknikker, noen ganger med overlapping, for å gi dybde og bredde til dansingen.

JazzTekk (9-18) Dette er en avansert danselinje for erfarne danseelever som ønsker å oppnå et høyere nivå i dans gjennom Kulturskolerådets fordypningsprogram. Kurset tilbyr ekstra trening i styrke, teknikk og koreografi.

Barnedans (4-7) Barnedans som gir en innføring i bevegelse og dans mens man utvilker lek, koordinasjon og musikalske evner. Foreldre må være tilstede og om nødvendig hjelpe til.

Jazzdans for Voksne (16+) JazzVoksne er et kurs i jazzdans for voksne nybegynnere. Kurset fokuserer på det grunnleggende innen dans, og introduserer en rekke forskjellige dansestiler gjennom koreografi.

Dans voksne (18+) Dans voksne er et kurs i selskapsdans innenfor ballroom-, latin-, og jazz/swingsjangrene.  Denne klassen er for de som vil bli stødige allsidige dansere som kan danse enhver dns, til enhver musikk, med enhver partner.

Stjerneklassen (8-16) Denne danseklassen er for barn med spesielle behov. Undervisningen er svært enkel og følger barnas humør. Barna får innføring i bevegelse og dans mens man utvilker lek, koordinasjon og musikalske evner. Foreldre må være tilstede og om nødvendig hjelpe til.

Dansfit (16+) Dansfit en dansefitness-klasse for voksne (ikke aerobics) egnet for nybegynnere - består av oppvarming med dans og yoga, der man jobber med fleksibilitet og naturlig kroppsinnretting, og 'drills' med afro-latino/jazz/bollywood for aerob trening.

Bruk navigasjonsmenyen til venstre for å finne ut mer om de forskjellige dansestilene.